Luana_angel scrie:
Eu sunt si virgina..si.. nu sunt adevarate multe kestii care au fost spune .In primul rand ,daca esti virgina nu inseamna ca nu il lasi sa te atinga , eu de ex si multe alte prietene las..si mi s-a facut si oral de cateva ori si multe altele.Cred ca de cateva ori din prima seara l-am lasat sa ma atinga,daca mi-a placut f mult de el..asha sunt eu nu stiu...Si nu am avut nimic de pierdut..poate doar de castigat multa placere desi sunt virgina

.Nici faza cu parantezele nu este adevarata..si in lefatura cu fundul..poate la unele.
Nu iti poti da seama daca mai e cineva virgin sau nu pt ca multi induc pers in eroare.Eu de ex..pt ca il las si vbesc f natural despre sex si altele multi au crezut ca nu mai sunt.dar cand au vrut sa o facem..abia atunci si-au dat seama ca mai sunt si ramaneau perplex..Era prea tare faza

nu le venea sa creada..
Hmm.. la baieti greu iti dai seama.In nici un caz din prima seara..dar luand-o asha logic putini ..f putini mai sunt virgina dupa varsta de 16 ani

..eu un sg baiat cun

.Dar sa zicem ca int care mai este..eu daca as sta de vba cu el zic mi-as da seama , dupa comportament ,vbe , gesturi etc

daca iti dai seama ?
nu iti dai seama niciodata, nu scrie in frunte,nu-ti modifica caracterul,nu-ti modifica comportamentul,nu-ti modifica nimik,asa ca nimeni nu poate sa-si dea seama daca esti virgin/a sau nu. parerea mea ...
ce se spune...sunt vrajeli.oricine poate sa para mai timid...mai speriat...si alte kestii dinastea,nush..dar ma irita lucrurile astea,parc`am fii copii mici,de varsta cu luana...15-16 ani..cand vai..credeam ca merg pe strada si toata lumea stie ca sunt virgin...e o prostie.si nu conteaza la ce varsta iti pierzi virginitatea,conteaza cu cine.a-si recomanda fetelor sa nu se lase influentate de anturaj,nimeni n-o sa-si dea seama daca esti virgina sau nu.terminati cu prostiile astea.