Salutare tuturor! Intamplarea face sa lucrez la un post de radio din Ploiesti ca redactor muzical si tehnician.Stiu cam tot ce misca intr-un post de radio de la cum se realizeaza un playlist pana la cum se repara si intretine un emitator.O sa discutam foarte multe vis-a-vis de radio direct de la sursa.Momentan sunt si eu la inceput pe acest forum,dar ca si pe
www.gsmland.ro/forum ma voi stradui sa va aduc si pe voi cat mai aproape de munca ce o face un Dj la un post de radio,veti afla lucruri interesante din culisele studiourilor de emisie radio,va voi vorbi despre scule,despre metodele de a "da" muzica etc.
Multumesc lui Marian Cristian care a lansat acest site si cred ca-l voi avea pe langa mine si pe SORINC care are o biblioteca de muzica bine pusa la punct la fel ca si mine cred.Eu personal am aproape 1000 CD-uri audio in rafturi,2 harduri de 120 Gb pline cu muzica in format Mp3 la 192 kb rata.Am muzica din anii '50 pana in prezent la ultimele noutati.
Vom discuta mult pe acesta tema si in sectiunea MUZICA din acest forum.
Ca sa revin la ceea ce ne intereseaza,eu apreciez ca cel mai profesionist post de radio din Romania la ora actuala EUROPA FM.Cea mai corecta informatie,cea mai buna muzica si redactorii de acolo chiar stiu muzica!Profesionalismul,calitatea sunetului (doar folosesc cel mai bun procesor de sunet OMNIA 6 care costa "numai" 12.000 EURO) si muzica ce se aude zilnic fac cugreu egalabil acest post de radio.Pe locurile imediat urmatoare as clasa PRO-FM-ul,RADIO 21,KISS FM-ul o adevarata "masina" de hit-uri si lista ar putea continua.
Despre postul de radio unde lucrez (unul dintre cele 3 job-uri pe care le am),pot sa va spun ca se numeste RADIO PRAHOVA,emite din Ploiesti pe frecventa de 99,2 FM Stereo si este momentan pe primul loc ca audienta in FM-ul ploiestean.
Ne mai intalnim pe acest forum si implicit in acesta sectiune.Va dati seama cat o sa am de lucru fiindca forumul acesta este asa de vast si eu o sa caut sa abordez cat mai multe domenii in special cele legate de electronica si muzica.Si cand te gandesti ca mai am si forumul de la gsmland...o sa fac fata la toate fiindca-mi place si sunt foarte atractive.
Cu stima,Cosmin Mares din Ploiesti